Hoppa till innehåll

DS ÄGER FETT!!!

Medlem
  • Antal innehåll

    46
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    island delfino

DS ÄGER FETT!!!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Mario äger!!!!!!!!!!! Fast efter ett tag blir man trött på MArio när man kört mario spelen 1511 gånger

  2. Jag har läst StormVarning,ToppHemligt,SkelettKusten,HotetFrånHimlen och håller på med HögtSpel!Sen ska jag läsa Scorpia! (Vet att jag läser dem i lite mysko årdning) Själv tycker jag att dem äger, Och du, Man är aldrig för ung för att dö...
  3. DS ÄGER FETT!!!

    Tips!

    hej, jag ska kanske köpa en wii och undrar om ni vet nåt bra spel?! om du är en modde och har tänkt låsa denna tråd får du inte gjöra det för jag frågar om ett spel och det finns och kommer massa spel och eftersom jag frågar en fråga på detta sätt orkar jag inte slösa massa pängar på ett simpelt röstkort och sen frågar jag typ 9spel och ett alternativ som heter "annat" det går bara inte, för jag frågar en fråga om vilket spel som helst, och om nån modde låser denna tråd kommer jag lämna fuska.se pga: irriterande lagar, ellar nåt sånt :angry:
  4. jag spelar jätte ofta in Lego star wars filmer.Lego Rulez
  5. asså...inte för att jag är intreserad av sånt skräp(värkligen inte intreserad)så är det facktisktigt vääldigt änkelt att ta sig in.men jag skriver ej hur för 9-14 behöver ju inte läsa sånt... :meddum:
  6. joo...jag har 1:an på gba(yoshis island,asså).sen vill jag oxå ha mario hoops 3-on-3.
  7. jag skulle ha köpt zelda,mario hoops 3-on-3,yoshis island2 eller en wii
  8. hej. jag behöver hjälp för jag ska göra en flash film.men jag har inget flash program. snälla tipsa om nåt gratis flash program som är bra.tacksam för svar. M vh/DS ÄGER FETT!!!
  9. på tradera.com har nån sålt ds skins(ej lite)den som sålde hette typ mariane eller nå` sånt. kostade typ 249kr
  10. joo..new super mario bros,sm64ds,mario kart ds.längtar till zelda phantomh och yoshis island 2
  11. du måste köpa det.skit i den fula kylen på reklamen med dom mögliga svampar.spelet är bättre än mögliga flug-svampar!!!
×
  • Skapa ny...